Toms Henkss pirmo reizi pēc ilgāka laika pozē kopīgā fotogrāfijā ar savu 33 gadus veco dēlu. Slaveno aktieri knapi var atpazīt!

Čets Henkss sociālajos tīklos publicējis retu kadru. Šī ir jaunā vīrieša pirmā kopējā fotogrāfija ar savu ievērojamo tēvu, amerikāņu kinoaktieri, producentu, rakstnieku un kinorežisoru Tomu Henksu,  kas ievietota Četa personīgajā blogā.

33 gadus vecais aktieris un mūziķis Čets Henkss ​​ne pārāk bieži pavada laiku kopā ar savu 67 gadus veco tēvu Tomu Henksu, taču pagājušos Ziemassvētkus viņi nolēma svinēt kopā.

Īpašajam notikumam par godu Čets sociālajos tīklos dalījās ar abu kopīgo bildi. Spriežot pēc situācijas kadrā, tēvs un dēls atpūtās lauku bungalo un bija atbilstoši ģērbušies.

Ir vērts atzīmēt, ka šī ir pirmā fotogrāfija ar slaveno vecāku viņa mantinieka personīgajā blogā.

“Banda” – tā bildei klāt pierakstījis Toma Henksa dēls.

Pēdējo reizi Čets Henkss ​​tabloīdu virsrakstos nonāca pērn maijā, kad izplatījās baumas, ka viņam ir romāns ar aktrisi Kimu Zolcjaku no seriāla “Atlantas īstās mājsaimnieces” (“The Real Housewives of Atlanta”), bet pēc tam vasarā, kad presē sāka apspriest viņa attiecības ar citu sirdsdāmu – MMA cīnītāju Melisu Meisingu. Tomēr nebija nekādu oficiālu apstiprinājumu, ka Čets būtu izveidojis romantiskas attiecībās .

Čets Henks ir viens no četriem Holivudas spīdekļa Toma Henksa mantiniekiem. Viņu un viņa brāli Trūmenu Tomam dāvāja viņa pašreizējā sieva Rita Vilsone, ar kuru viņš apprecējās tālajā 1988. gadā.

Abi vecākie bērni Elizabete un Kolinss dzimuši aktiera laulībā ar pirmo sievu Samantu Lūisu. Šī savienība pastāvēja no 1978. līdz 1987. gadam.

Bet vai tu atpazini Tomu Henksu? Būsim priecīgi, ja dalīsies ar šo rakstu sociālajos tīklos!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment